ALL ABOUT ME

Mijn naam is Daphne Persoon.

Ik ben vierentwintig jaar oud. Vanaf dat ik heel klein was, ben ik al aan het tekenen en ben ik bezig met letters, foto’s en kleuren op een andere manier dan anderen. Al van af jonge leeftijd was de camera niet uit m’n handen te slaan en ik wilde alles wat ik om mij heen zag en bewonderde, fotograferen. Omdat ik mijn hele leven al met alles wat ik doe creatief bezig ben en ik goed ben in positieve en creatieve oplossingen te bedenken voor problemen, heb ik besloten in deze richting iets te gaan studeren.

Zo ben ik beland op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Na 2 jaar bleek dat ik over mocht stappen naar de masterclass grafische vormgeving van het GLR en dit heb ik ook gedaan. Na een half jaar in de masterclass was het tijd voor stage lopen. Ik heb twee geweldige en leerzame stages gehad. Eerst 6 maanden bij Walvis en Mosmans in Den Haag. Hier ben ik nog een maand blijven werken in mijn zomervakantie en daarna vertrok ik naar Nieuw Zeeland voor mijn tweede stage. Na deze stage ben ik een half jaar bezig geweest met mijn afstudeerproject CREALEXIA en ontving ik mijn diploma Grafische Vormgeven van het Grafisch Lyceum.

Op dit moment studeer ik in het derde jaar van Image and Media Technology aan de Hoge school voor de kunsten in Utrecht. En heb ik een super leerzame stage gehad bij Boomerang Create. Hier werkte ik aan social media content en concepting voor oa.

ABN AMRO, AD NIGHT 2017, ALLIANZ, ALLSECUR, AMSTEL, ANDRÉLON, APPLE BANDIT, BRAND, CONIMEX, DEKAMARKT, DESPERADOS, DOUWE EGBERTS, DR OETKER, DR PEPPER, GREENPEACE, HEINEKEN US, HEINEKEN NL, HEINEKEN GLOBAL, HEINEKEN SWISS, HOLLAND HEINEKEN HUIS, HEINEKEN 0.0, HEINEKEN BIERTEGOED, HEINZ, ING, KLM, LURPAK, MEDIAMARKT, NEDERLANDSE LOTERIJ, NUON, ORANGINA, SAMSUNG, SENSEO, SHIMANO, UNICEF, YOUNGCAPITAL EN 100%NL

In mijn vrije tijd doe ik veel aan reizen, fotograferen en werk ik als freelance grafisch ontwerper/fotograaf. Ik vind het ontzettend gaaf om nieuwe uitdagingen aan te gaan en mensen blij te maken met mijn ontwerpen. Je kunt me altijd een berichtje sturen of bellen als je vragen hebt, of een afspraak zou willen maken. Ik kan misschien wat betekenen voor jou en je bedrijf.

Neem gerust een kijkje in mijn portfolio en voel je vrij om een berichtje te sturen.