ALL ABOUT ME

Mijn naam is Daphne Persoon.

Vanaf dat ik heel klein was, ben ik al aan het tekenen en ben ik bezig met letters, foto’s en kleuren op een andere manier dan anderen. Al van af jonge leeftijd was de camera niet uit m’n handen te slaan en ik wilde alles wat ik om mij heen zag en bewonderde, fotograferen. Omdat ik mijn hele leven al met alles wat ik doe creatief bezig ben en ik goed ben in positieve en creatieve oplossingen te bedenken voor problemen, heb ik besloten in deze richting diploma’s te halen.

Masterclass graphic design (Grafisch Lyceum Rotterdam),
Bridging program (The University of Northampton),
Minor Toegepaste Psychologie (Hogeschool Utrecht),
Bachelor of Design (Hogeschool voor de kunsten Utrecht).

 

Zo ben ik beland op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Na 2 jaar bleek dat ik over mocht stappen naar de masterclass grafische vormgeving van het GLR en dit heb ik ook gedaan. Ik heb twee geweldige en leerzame stages gehad. Eerst 6 maanden bij Walvis en Mosmans in Den Haag. Hier ben ik nog een maand blijven werken in mijn zomervakantie en daarna vertrok ik naar Nieuw Zeeland voor mijn tweede stage. Na deze stage ben ik een half jaar bezig geweest met mijn afstudeerproject CREALEXIA en ontving ik mijn diploma Grafische Vormgeven van het Grafisch Lyceum Rotterdam. Ik volgde tijdens mijn studie een bridging programma van The University of Northampton (School of the Arts) voor het leren van universitair engels.

Omdat ik mijzelf meer wilde verdiepen in bewegend beeld en mij zelf wilde ontwikkelen als media onafhankelijke concept maker begon ik aan mijn 2e studie; Image and Media Technology aan de Hoge school voor de kunsten in Utrecht. En heb ik een super leerzame stage gehad bij Boomerang Create. Hier werkte ik aan social media content en concepting voor oa.

ABN AMRO, AD NIGHT 2017, ALLIANZ, ALLSECUR, AMSTEL, ANDRÉLON, APPLE BANDIT, BRAND, CONIMEX, DEKAMARKT, DESPERADOS, DOUWE EGBERTS, DR OETKER, DR PEPPER, GREENPEACE, HEINEKEN US, HEINEKEN NL, HEINEKEN GLOBAL, HEINEKEN SWISS, HOLLAND HEINEKEN HUIS, HEINEKEN 0.0, HEINEKEN BIERTEGOED, HEINZ, ING, KLM, LURPAK, MEDIAMARKT, NEDERLANDSE LOTERIJ, NUON, ORANGINA, SAMSUNG, SENSEO, SHIMANO, UNICEF, YOUNGCAPITAL EN 100%NL

Ik volgde tijdens mijn studie een minor Toegepaste psychologie. 

In mijn vrije tijd doe ik veel aan reizen, fotograferen en werk ik als freelance grafisch ontwerper/fotograaf. Ik vind het ontzettend gaaf om nieuwe uitdagingen aan te gaan en mensen blij te maken met mijn ontwerpen. Je kunt me altijd een berichtje sturen of bellen als je vragen hebt, of een afspraak zou willen maken. Ik kan misschien wat betekenen voor jou en je bedrijf.

Neem gerust een kijkje in mijn portfolio en voel je vrij om een berichtje te sturen.